kaldata.comMicrosoft представи новата версия на приложението Your Phone (Вашият телефон) и сега стана

...
kaldata.comMicrosoft представи новата версия на приложението Your Phone (Вашият телефон) и сега стана
Коментари Харесай

Всички потребители на Windows 10 вече могат да звънят от своите компютри към Android смартфоните

kaldata.com

Microsoft представи новата версия на приложението  Your Phone  (Вашият телефон) и в този момент стана допустимо прехвърлянето на телефонните позвънявания към персоналния компютър или преносим компютър.

Досега тази опция се оферираше единствено в тестовата версия Windows 10 20H1. Но в този момент всичко работи със стабилната и тестовата версии на Оценка за съвместимост Windows 10. Поддържат се единствено Android смарт телефоните, работещи под ръководството на Android 7 Nougat и нагоре, в които е конфигурирано приложението Your Phone, взето от Microsoft Store.

Windows Insider @windowsinsider

Thank you #WindowsInsiders for your feedback over the last couple of months. Today, we`re pleased to announce the general availability of the #YourPhone app Calls feature, which allows you to receive and make phone calls on your PC: https://aka.ms/YourPhone 

 Преглед на изображението в Twitter

263

23:04 ч. - 11.12.2019 година

Информация за реклами в Twitter и дискретност

112 души приказват за това

 

Основни благоприятни условия:
Получаване на входящите телефонните позвънявания на компютъра или лаптопаОсъществяване на позвънявания от компютъра или преносимия компютър към контактите в смартфонаНулиране на телефонните диалози на компютъра посредством изпращане на SMS с авансово определен текстПрехвърляне на позвъняванията към гласовата пощаПреглед на историята на позвъняванията от компютъраМоментално прекачване на позвъняванията от телефона към компютъра и обратнотоЗа потребление на опцията за приемане на телефонните диалози на компютъра би трябвало да е осъществена Bluetooth връзка сред компютъра и смарт телефона
Предполага се, че Microsoft прави тези нововъведения, тъй като доближава излизането на Surface Duo. Този смарт телефон работи под ръководството на Android и се планува да може напълно тясно да взаимодейства с компютрите с Windows 10.

Появи се информация и че Microsoft работи взаимно със Samsung и се пробва да направи от Windows 10 и Android една обща екосистема. Връзка сред десктоп платформите и мобилните устройства ще получат всички Android консуматори, без значение от производителя, само че в смарт телефоните на Samsung всичко ще работи по-бързо и по-отзивчиво.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР